Makelaardij

Een huis verkopen is een echt vak.

Elke woning is uniek en vraagt om zijn eigen aanpak. Er zijn wetten en regels waar je je aan moet houden en op de hoogte zijn van de vastgoedmarkt is belangrijk.

Wij ontzorgen graag zijn mensen- mensen en hebben kennis van zaken, verder zorgen wij voor korte lijnen en afspraak is afspraak. Geen verrassingen achteraf vooraf een goed verkoopplan met een duidelijke kostenstructuur.

De eerste stap is een kennismakingsgesprek. Dit vindt bij voorkeur plaats bij de woning die verkocht gaat worden, zo kunnen we een verkoopprijs bepalen. Bij ons bezoek zullen we onze meerwaarde als makelaar, de verkoopstrategie en het overzicht van werkzaamheden toelichten. Als ook de kosten die hier aan verbonden zijn komen aan bod. Aansluitend aan het bezoek zal er een verkoopadvies opgesteld worden.

De presentatie moet perfect zijn!” We werken samen met een verkoopstyliste/fotograaf.

“You never get a second chance to make a good first impression”

Interesse maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Een complete aankoop of deeldiensten, bij ons is alles mogelijk

Het zoeken naar een nieuwe woning begint tegenwoordig vaak online en met het bekijken van woningen op Funda of overige websites en op de websites van de makelaars in de regio. Dat is zeker een goed begin om een beeld te vormen van het woningaanbod.

Of u nu starter bent op de woningmarkt en eindelijk uw eigen woonplek wilt. Of u heeft al een eigen woning en gaat op zoek naar een woning die voor de toekomst beter aansluit op uw behoeften en woonwensen. Vanzelfsprekend gaat men zich al op de markt oriënteren om zo een beeld te krijgen of er woningen zijn die aan uw woonwensen en verwachtingen voldoen. Met een eventueel kooptraject voor de boeg komt er veel op u af. Maar ook als men de huurmarkt betreedt zijn er vele vraagstukken.

Diensten bij aankoopbegeleiding zijn:

  • juridisch advies
  • waarde beoordeling
  • verbouwingsadvies
  • opstellen/controleren koopovereenkomsten
  • contact notaris en controleren aktes
  • oplevering

Kortom we regelen waar u behoefte aan heeft, een complete aankoop of deeldiensten, bij ons is alles mogelijk.

Wij zorgen ook dat het proces van aankoop en verkoop zo goed mogelijk op elkaar aansluit zodat dubbele woonlasten en verhuisbewegingen vermeden kunnen worden.

Ik wil meer weten